Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Update in onderzoek naar zwaargewonde man

Gepubliceerd op:

Arnhem - De politie is inmiddels verder met het onderzoek naar de zwaargewonde man die werd aangetroffen bij het Stationsplein-West. Het blijkt dat de man was neergestoken. Zijn identiteit is bekend; het gaat om een man van 23 uit Libië. Ook is er een verdachte aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het steekincident. Een 18-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats zit nu vast.

Afzetlint gebruikt bij een afzetting van een PD

In de nacht van maandag 26 op dinsdag 27 juni rond 02:45 uur kreeg de politie een melding dat er een zwaargewonde man was aangetroffen bij het Stationsplein-West. Het slachtoffer is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Het is nog onduidelijk wat de toedracht is van het incident. 

Heeft u meer informatie?
De politie kan uw hulp nog steeds goed gebruiken. Was u die nacht tussen 02:00 uur en 02:45 uur op het Stationsplein-West en heeft u iets opvallends gezien of gehoord? Of woont u daar in de omgeving en heeft u camerabeelden waar mogelijk iets op staat? Dan komen we graag met u in contact. Contact opnemen kan via 0900-8844 of via het onderstaande tipformulier. Via dit formulier kunt u ook camerabeelden delen. 

2023289841 AC/EY