Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Identiteit overleden vrouw Wenum Wiesel bekend

Laatst gewijzigd op:

Apeldoorn - De identiteit van de overleden vrouw die 23 maart jl. werd gevonden in Wenum Wiesel is bekend. Het gaat om een 45-jarige vrouw uit Apeldoorn.

Het vermoeden is dat de vrouw elders door een misdrijf om het leven is gebracht en op de vindplek is achtergelaten. Een groot team van rechercheurs is bezig met het onderzoek. Eerder is er al onderzoek gedaan in een woning in Apeldoorn. Over de uitkomsten hiervan kunnen we niks delen. Wel kunnen we melden dat het hier gaat om de woning van de overleden vrouw.

Informatie doorgeven
De politie is o.a. bezig met het maken van een tijdlijn. Hier hoort ook bij het uitkijken van camerabeelden en het spreken van getuigen. De politie is nog op zoek naar mensen die de vrouw kennen en haar nog de afgelopen week hebben gesproken of contact hebben gehad met haar. Misschien is hen iets opgevallen. Hoe klein het ook soms lijkt elk detail kan ons helpen in het onderzoek naar wat er precies met de vrouw is gebeurd.

U kunt uw tips doorgeven via het tipformulier hieronder of door te bellen naar de gratis tiplijn 0800-6070.

Volledig anoniem melden is ook mogelijk. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijke organisatie - en dus geen onderdeel van de politie - die niet naar uw gegevens vraagt en uw telefoonnummer niet kan zien. Alleen als uw informatie niet naar u te herleiden valt, wordt uw tip doorgegeven aan de politie, zonder dat uw gegevens bekend worden. MMA is bereikbaar op 0800-7000. MMA is niet van de politie en geeft alleen uw informatie door als het niet naar u te herleiden valt. U kunt ook volledig anoniem digitaal tippen via www.meldmisdaadanoniem.nl

Foto verwijderen
De politie plaatste al eerder een foto van de vrouw om zo achter de identiteit te komen. Dit leverde al snel tips op en kon de identiteit vastgesteld worden. De foto is inmiddels van het internet verwijderd en we willen de mensen die deze foto hebben gedeeld vragen deze ook te verwijderen.

2023127807 SP