Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Gewelddadige woningoverval Goes in Opsporing Verzocht

Laatst gewijzigd op:

Goes - De bewoners van een woning aan de Ravelijn de Grenadier raakten vrijdag 23 juni gewond toen ze door meerdere mannen werden overvallen. De politie zette direct agenten en rechercheurs in om de daders te vinden. Met nieuwe informatie uit het onderzoek vraagt de politie in het programma Opsporing Verzocht op dinsdagavond 21 november uw hulp.

Opsporing Verzocht

De overvallers wisten die vrijdag 23 juni rond 03.20 uur de woning binnen te dringen. De twee slapende bewoners schrokken wakker en werden direct bedreigd met een vuurwapen. Na een korte, maar heftige tijd in de woning lieten de daders de bewoners vastgebonden achter. Met enkele kostbaarheden als buit gingen ze er vandoor. De slachtoffers wisten buurtbewoners te alarmeren, waarna de politie werd gebeld. De recherche startte direct een onderzoek en hoopt dinsdag met het bekendmaken van nieuwe informatie hulp te krijgen van de kijker.

Uitzending

Opsporing Verzocht wordt uitgezonden om 20.30 uur op NPO 2. Op woensdag wordt het programma rond 13.30 uur herhaald via NPO 2. Ook is de uitzending terug te zien op NPO start.