Bij spoed: 112
Geen spoed: 0900-8844

Update- Vrouw overleden bij dodelijk ongeval op snelweg

Op zaterdagavond heeft er rond 23:30 een dodelijk ongeval plaatsgevonden op de A1 bij Bathmen. Inmiddels is het onderzoek afgerond en is duidelijk dat het hier ging om een noodlottig ongeval. Een 22- jarige vrouw uit Oekraïne is bij dit noodlottige ongeval overleden.

Wegrijdende politieauto met zwaailicht in nacht

Bestuurder is geen verdachte meer 

Het onderzoek naar de aanrijding is afgerond. Er zijn afgelopen weekend getuigen gehoord en zaterdagnacht was de snelweg  afgesloten voor sporenonderzoek. De bestuurder van de auto werd zaterdagnacht aangehouden, maar na onderzoek bleek dat het ging om een noodlottig ongeval. De bestuurder is geen verdachte meer. 

Slachtofferhulp voor getuigen

Er zijn meerdere mensen die getuige zijn geweest, enkelen zijn nog voordat het ongeval gebeurde, gestopt om hulp te verlenen. We hebben deze mensen ’s nachts zoveel mogelijk op het politiebureau ontvangen om hun verhaal te horen en om hun gegevens te noteren. We brengen hen in contact met Slachtofferhulp Nederland, omdat ze getuige geweest zijn van een dodelijk ongeval. Getuigen kunnen ook altijd op eigen initiatief contact leggen met slachtofferhulp.

2023546289 SK / SvD