Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Verdachte aangehouden voor schietincident Coevorden, politie zoekt getuigen

Laatst gewijzigd op:

Coevorden - Een omstander alarmeert de meldkamer wanneer gezien wordt dat een 27-jarige man uit Meppel met een schotwond de huisartsenpost in Hardenberg binnenkomt. Enkele uren later meldt een verdachte zich aan het politiebureau in Coevorden. Deze 23-jarige man uit Coevorden is aangehouden en wordt verhoord.

Aanhouding stockfoto

Het slachtoffer kon bij de huisartsenpost aan zijn verwonding worden behandeld. Politieonderzoek moet uitwijzen wat er precies is gebeurd. Waar het schietincident heeft plaatsgevonden is op dit moment niet duidelijk en wordt onderzocht. Mogelijk zijn er een blauwe Volkswagen Golf en/of een grijze Volkswagen Jetta betrokken bij het incident.

Getuige of informatie?
De politie komt graag in contact met mensen die meer weten van dit incident. Heeft u zondagmiddag een verdachte situatie in Coevorden opgemerkt en heeft u dit nog niet gemeld bij de politie? Of heeft u in uw omgeving personen horen praten over het incident? Bel ons dan. Alle informatie, hoe klein ook, kan waardevol zijn. Wilt u liever anoniem blijven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000. U kunt ook uw tips achterlaten in het onderstaande tipformulier.

* In een eerste versie van dit bericht is per abuis gemeld dat het slachtoffer uit Coevorden komt. Dat is onjuist. Het slachtoffer komt uit Meppel.