Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Agenten vinden drugslab in leegstaande studentenkamer

Gepubliceerd op:

Rotterdam - Een zoemend geluid en een anonieme tip deden samen vermoeden dat er in een studentenpand aan de Aristotelesstraat in Rotterdam-Zuid een drugslab zou kunnen zitten. Twee agenten die maandagochtend een onderzoek instelden in het pand troffen in een leegstaande kamer vaten met grondstoffen voor synthetische drugs aan. Het vermoeden bestaat dat in het pand drugs werden geproduceerd.

Agenten namen eerder bij het pand een zoemend geluid waar. Over hetzelfde pand kwam eveneens een anonieme tip binnen. Reden genoeg voor twee agenten om maandag 27 november een kijkje te gaan nemen binnen in het pand. In één van de kamers troffen ze negen grote vaten met grondstoffen voor synthetische drugs, maar ook materialen die wijzen op de productie van drugs.

In het pand waren geen personen aanwezig en omdat het om een onverhuurde kamer gaat, is er geen bewoner. Er is een onderzoek opgestart naar de betrokken verdachte(n). Heeft u informatie die kan helpen bij dit onderzoek, deelt u deze alstublieft met de politie via 0900-8844 of via het bijgesloten meldformulier.