Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Update: Drie mannen aangehouden in onderzoek naar overleden man (37)

Laatst gewijzigd op:

De Lier - De politie heeft zondag 22 oktober twee verdachten aangehouden in het onderzoek naar het overlijden van een 37-jarige man aan de Jogchem van der Houtweg. Zaterdag 21 oktober is ook al een verdachte aangehouden. De man werd woensdagochtend 18 oktober dood aangetroffen in een woning. Het onderzoek naar de toedracht is in volle gang.

Politiemotor

De verdachten zijn zondag aan het begin van de middag aangehouden in Den Haag. Het gaat om twee 30-jarige mannen.

Zaterdagmiddag is in een portiek van een flat aan de Coornhertstraat in Vlaardingen een 27-jarige man als verdachte aangehouden. De drie verdachten komen uit Letland.

TGO

Agenten troffen de 37-jarige man woensdagochtend dood aan in zijn woning. In verband met verdachte omstandigheden rondom het overlijden van de man is besloten om een Team Grootschalige Opsporing (TGO) te starten. Het TGO doet uitgebreid onderzoek naar deze omstandigheden. Op dit moment gaat de recherche ervan uit dat het slachtoffer door een misdrijf om het leven is gekomen.

Getuigen gezocht

De politie komt graag in contact met mensen die iets gezien of gehoord hebben in de omgeving van de woning aan de Jochgem van der Houtweg. Heeft u informatie? Neem dan contact op met de recherche via 0900-8844 of neem contact op met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Bel met de politie

0900-8844