Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Arrestatie voor mishandeling in uitgaanscentrum

Gepubliceerd op:

Breda - Agenten belast met het horecatoezicht in het uitgaanscentrum van Breda hebben zaterdag 21 oktober 2023 omstreeks 00.15 uur op de Adriaan van Bergenstraat een 17-jarige jongen uit Raamsdonksveer aangehouden ter zake mishandeling. De knul zou in een horecazaak een 33-jarige man met gebalde vuist meerdere keren in het gezicht hebben geslagen. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan. De politie kwam de verdachte mede door zijn opvallende T-shirt met opdruk op het spoor.

Aanhouding op straat

Het slachtoffer vertelde dat hij met vrienden in een bar was. Plotseling kwam er jongeman op hem af die hem zonder enige aanleiding met gebalde vuist drie keer met kracht tegen zijn linkeroog sloeg. Hij kreeg daardoor een bloeding en viel op de grond. Hij liep een snee op in zijn wenkbrauw die op de Eerste Hulp van het ziekenhuis moest worden gehecht.

De vechtersbaas liep met enkele andere personen de zaak uit. De horecadienders en Cameratoezicht gingen direct naar hem op zoek. De dader droeg volgens getuigen een opvallend T-shirt met opdruk. De agenten zagen op de Adriaan van Bergenstraat een man die een dergelijk shirt aanhad en die verder ook aan het signalement voldeed, nog net in een auto stappen. Zij hebben die verdachte aangehouden.