Bij spoed: 112
Geen spoed: 0900-8844

Verdachten en getuigen steekincident gezocht

Vrijdagavond 1 september rond 21:55 uur kregen wij de melding dat er iemand in de Franklinstraat in Leeuwarden gewond was geraakt bij een steekincident. De ambulance vervoerde de man naar het ziekenhuis. De politie is op zoek naar twee mannen.

Na het incident is er meteen een onderzoek ingesteld. Zo spreken we onder andere met getuigen en doen we buurt- en sporenonderzoek.  

Signalement

De politie is op zoek naar twee mannen die beiden op de fiets waren. De ene persoon had een witte gelaatskleur, slank postuur en was tussen de 1,80 en 1,90. Hij was tussen de 30 en 40 jaar en had kort donkerblond haar. De andere persoon had hetzelfde signalement alleen droeg hij een capuchon dus de haarkleur is onbekend.

Tips en getuigen gezocht

Heeft u iets gezien dat mogelijk in verband staat hiermee? Neemt u dan contact op met 0900-8844 of vul het tipformulier hieronder in. Anoniem kan ook via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000. Ook als u camerabeelden heeft van de locatie Franklinstraat of in de directe omgeving rond 21:55 uur waarop mogelijk de verdachten te zien zijn, horen wij dat graag.