Bij spoed: 112
Geen spoed: 0900-8844

Wie was getuige van een mishandeling op het Ronak Mela-festival?

Zondag 20 augustus 2023 zou een leuke dag moeten worden voor een 52-jarige man uit Amsterdam. Hij bezoekt samen met vrienden en familie een evenement op de sportvelden van het Sloterpark in Amsterdam Nieuw-West. Helaas krijgt hij te maken met een groep van ongeveer zes gewelddadige mannen, die hem bedreigen en mishandelen. De politie heeft deze zaak in onderzoek en komt graag in contact met andere festivalbezoekers, die mogelijk getuige zijn geweest van deze mishandeling.

Het slachtoffer komt net terug van een toiletbezoek, als hij door de groep wordt belaagd. Het slachtoffer krijgt meerdere klappen tegen zijn hoofd, tegen zijn bovenlijf en wordt met brute kracht tegen een hek aangeduwd. Ook bijt één van de daders hem in zijn vinger. De mishandeling zou rond 18.45 uur op het festivalterrein hebben plaatsgevonden, kort voor de finale van het evenement.

Getuigenoproep
Was u getuige van dit incident? Of heeft u informatie over een mogelijke achtergrond of aanleiding? Of beschikt u over beeldmateriaal van de periode voor, tijdens of na de mishandeling? Dan komt het onderzoeksteam graag met u in contact. Heeft u daarnaast iets gezien of gehoord, wat het onderzoek verder zou kunnen helpen? Mensen kunnen zich melden via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Via onderstaand tipformulier kunt u eventueel het beeldmateriaal uploaden. Benoem daarbij altijd het registratienummer: 2023190195.