Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Controleactie

Gepubliceerd op:

Amsterdam - U heeft een brief gekregen over een multidisciplinaire controle. Verschillende overheidsorganisaties hebben aanwijzingen dat een aantal ondernemingen op het in de brief genoemde adres zich mogelijk niet houdt aan wet- en regelgeving. Een aantal overheidsorganisaties zal (steekproefsgewijs) controles uitvoeren om te inventariseren in hoeverre hier sprake van is. Bij constatering van overtredingen of strafbare feiten zal handelend worden opgetreden.

Heeft u vragen of opmerkingen over deze controle? Of wilt u met een van de afzenders van de brief in contact komen? Vul dan onderstaand contactformulier in.

 

Samen helpen de overheidsdiensten en de maatschappij elkaar om criminele ondermijning van de samenleving te stoppen. Vermoedt u zelf criminele activiteiten of misstanden op een bepaald adres? Of beschikt u over relevante informatie? Meld het! Dit kan via de fraudehelpdesk: dé nationale helpdesk voor vragen en meldingen over fraude (088-7867372). Anoniem melding doen? Neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem.