Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Overval supermarkt in Team West en Opsporing Verzocht

Gepubliceerd op:

Den Haag - Leiderdorp - Vandaag in Team West en Opsporing Verzocht doen we een getuigenoproep naar aanleiding van een overval in een supermarkt aan de Van Zeggelenlaan in Den Haag op vrijdag 31 maart. In Team West worden daarnaast camerabeelden getoond van drie mannen die betrokken waren bij een winkeldiefstal op 4 augustus in de Loosduinse Hoofdstraat. Ook worden camerabeelden getoond van een onbekende fietser die mogelijk betrokken is bij een explosie bij een woning van een 81-jarige vrouw op dinsdag 25 juli aan de Hoofdstraat in Leiderdorp.

Overval supermarkt | Den Haag      

Op vrijdag 31 maart rond 23.00 uur vond een overval plaats op een supermarkt aan de Van Zeggelenlaan in Den Haag. Op die avond dwingt een overvaller met een mes een medewerker van de supermarkt tot afgifte van geld. Het slachtoffer gooide met spullen naar de verdachte die er vandoor ging. Op de Schoolmeesterstraat gooit de verdachte zijn mes weg en op parkeerplaats van de Withuysstraat doet hij zijn jas uit. In Opsporing Verzocht en Team West een uitgebreide getuigenoproep en beelden van de verdachte.                          

Winkeldiefstal | Den Haag      

Op vrijdag 4 augustus heeft er een winkeldiefstal plaats gevonden in een winkel aan de Loosduinse Hoofdstraat. Bij de diefstal zijn drie mannen betrokken geweest die de schappen make-up hebben leeggehaald. Uit onderzoek is gebleken dat dezelfde mannen bij meer filialen make-up hebben gestolen, namelijk in Leiden, Den Haag en in Zoetermeer. De buit is duizenden euro’s. In de uitzending van Team West worden camerabeelden gedeeld van de drie betrokken mannen.

Explosie | Leiderdorp                

Op dinsdag 25 juli rond 00.30 heeft een explosie plaatsgevonden bij de voordeur van een woning aan de Hoofdstraat in Leiderdorp. Hier woont een 81-jarige vrouw. Bij de explosie is er aan de woning grote schade ontstaan. In de uitzending van Team West zijn camerabeelden te zien van een onbekende fietser die vanuit de Hoge Rijndijk met een fietstas die is gevuld met een witte zak aan komt fietsen. Na de ontploffing fietst de fietser richting de Willem van der Madeweg met een fietstas die leeg lijkt.

Opsporing Verzocht wordt uitgezonden om 20.35 uur op NPO 2. Op woensdag wordt het programma rond 13.20 uur herhaald via NPO 2. Ook is de uitzending terug te zien op NPO start.

Team West: iedere dinsdag vanaf 17.00 uur uitgezonden op TV West en elk uur herhaald. Op woensdag wordt Team West nog een aantal keer herhaald.