Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Digitale bannering ingezet in onderzoek naar dood Poolse vrouw

Laatst gewijzigd op:

Roosendaal - De recherche zet zaterdag 30 september digitale bannering in in verband met de dood van een Poolse vrouw. Ze werd zaterdag 19 augustus gevonden in een bosschage aan de Strausslaan. Ze was op dat moment al overleden. De politie gaat inmiddels uit van een misdrijf en hield een 41-jarige Poolse man aan voor de zaak.

Getuigen gezocht

Eerder hield de politie al een passantenonderzoek. Zaterdag wordt er digitale bannering ingezet. Tussen 12.00 en 16.00 uur krijgt iedereen in de omgeving van de Strausslaan die op het internet zit een banner van de politie te zien met een getuigenoproep.

Man met fiets
De politie is nog steeds op zoek naar een man met een fiets die zaterdag  19 augustus op een bankje in het parkje aan de Strausslaan heeft gezeten. Mogelijk heeft hij belangrijke informatie voor de politie.

Roze portemonnee
Ook is de politie op zoek naar een roze portemonnee. Die zou mogelijk gevonden kunnen zijn in de de omgeving van de Strausslaan, bijvoorbeeld in de wijk Kalsdonk of Burgerhout. Of aan de Van Beethovenlaan ter hoogte van de twee supermarkten die daar zitten.

 

Getuigen
Weet u meer over deze zaak? Bent u mogelijk de man op de fiets die daar op 19 augustus tussen 14.30 uur en 14.45 uur op een bankje zat? Of heeft u onlangs een roze portemonnee gevonden? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. U kunt ook een online tipformulier invullen.