Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Politie houdt Udenaar (45) aan in zaak overleden vrouw

Gepubliceerd op:

Uden - De politie hield gisteravond een 45-jarige man aan in Uden. We verdenken hem van betrokkenheid bij de dood van een 41-jarige vrouw. Het overleden slachtoffer werd gisterochtend aangetroffen in een woning aan het Nonnenveld in Uden.

Politiejas achterzijde

Een buurtbewoner kreeg geen contact met de vrouw en alarmeerde de politie. Agenten troffen de vrouw onder verdachte omstandigheden levenloos aan. De recherche startte een onderzoek en dat leidde naar de later aangehouden verdachte. We onderzoeken zijn rol bij de dood van de vrouw.

Onderzoek
Forensisch rechercheurs onderzoeken sinds gistermiddag de woningen van het slachtoffer en de verdachte. Ook zijn agenten een buurtonderzoek gestart. Wij komen graag in contact met mensen die de afgelopen dagen iets hebben gezien of gehoord bij de woning van het slachtoffer. We zijn daarbij nadrukkelijk op zoek naar beelden van bewakings- of deurbelcamera’s in de omgeving van de woning. Informatie kunt u delen met de recherche via de Opsporingstiplijn, 0800-6070 of eventueel anoniem via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.