Bij spoed: 112
Geen spoed: 0900-8844

Man (32) gewond na steekincident Loenensestraat

Op de Loenensestraat is in de vroege ochtend van zaterdag 9 september een 32-jarige man neergestoken in zijn woning. De politie heeft de zaak in onderzoek en roept getuigen op zich te melden.

Rond 04.50 uur kwam er een melding binnen dat er iemand zou zijn gestoken in een woning. Toen politieagenten naar de woning gingen, troffen zij het 32-jarige slachtoffer gewond aan. De verdachte was op dat moment niet meer in de woning. Vermoedelijk kennen het slachtoffer en de verdachte elkaar. Het slachtoffer is door de ambulance vervoerd naar het ziekenhuis en daar behandeld aan zijn verwondingen. De recherche is een onderzoek gestart

Getuigenoproep

Hoewel de politie al veel buurtbewoners heeft kunnen spreken, blijven nieuwe tips uiteraard welkom. Hebt u nog niet met de politie gesproken? Of heeft u nog camerabeelden uit de omgeving die de recherche kan gebruiken in het onderzoek dan kunt u contact opnemen via 0900-8844. Ook kunt u het onderstaande tipformulier invullen waarin u ook camerabeelden direct kunt uploaden. Liever anoniem een melding doen? Bel dan met M. via 0800-7000.

Bel met de politie

Bel 0900-8844

Bel met de Opsporingstiplijn

Bel de Opsporingstiplijn