Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Onderzoek naar overleden persoon Blerick in Opsporing Verzocht

Gepubliceerd op:

Venlo - In nacht van kerstavond op eerste kerstdag werd een 41-jarige man uit Venlo overleden aangetroffen in een appartementencomplex aan de Alberickstraat in Blerick. Diezelfde dag zijn nog twee personen aangehouden op verdenking van doodslag danwel moord. Het onderzoeksteam schakelt aanstaande dinsdag in het televisieprogramma Opsporing Verzocht de hulp van het publiek om een beter beeld te krijgen wat zich die kerstnacht in Blerick heeft afgespeeld.

Dinsdag 16 januari is op NPO2 de eerste uitzending van Opsporing Verzocht van het nieuwe jaar te zien. In het item over dit Limburgse onderzoek wordt de kijker kort meegenomen in wat er zich die kerstnacht heeft afgespeeld in Blerick. Daarnaast wordt er een aantal vragen aan het publiek gesteld. Zo is er aandacht voor twee voertuigen die zich die nacht rond de Alberickstraat bevonden: de auto van het slachtoffer en een voertuig dat die nacht in de buurt van het betreffende appartementencomplex gezien is.

Opsporing Verzocht is dinsdag 16 januari om 20:30 uur te zien op NPO2. Eerdere berichtgeving over de zaak lees je hier, evenals berichtgeving over de twee aanhoudingen die eerste Kerstdag verricht zijn.