Ga naar content

Bureau Brabant

Bureau Brabant is het regionale opsporingsprogramma van de eenheden Oost-Brabant en Zeeland West Brabant. Deze productie is een samenwerking tussen het Openbaar Ministerie, Omroep Brabant en Van E-media.  Iedere maandagavond wordt het programma uitgezonden op Omroep Brabant vanaf 18.15 uur. Vervolgens wordt het ieder uur herhaald tot dinsdagmiddag 17.15 uur.

Heb je informatie over een zaak en wil je deze delen? Bel dan met onze collega's van de Opsporingstiplijn 0800-6070 of liever je naam niet noemen? Tip dan anoniem via 0800-7000. Help ons mee deze zaken op te lossen!

Volg ons ook op Facebook en Twitter.

Resultaten Bureau Brabant seizoen 2015 - 2016 lees hier ons persbericht

 

In de uitzending van 26 september 2016:

Eindhoven: Overval op Gall & Gall vestiging
Op vrijdagavond 16 september 2016 wordt rond 21.15 uur de vestiging van de Gall & Gall aan de Muzenlaan overvallen. Twee mannen komen de winkel binnen en bedreigen de medewerker met een mes. De hele overval is vastgelegd met een bewakingscamera en deze schokkende beelden zullen we in de uitzending tonen.

Tilburg: Gewelddadige winkeldief gezocht
Op zondag 10 april 2016 steelt een winkeldief een fles drank bij een supermarkt aan de Besterdring. De bedrijfsleider betrapt hem en confronteert de dief. In eerste instantie lijkt de man mee te werken maar eenmaal in het magazijn verandert zijn houding en wordt hij opstandig. Wie weet wie deze dief is?

Breda: Diefstal kostbare armband bij juwelier
Op dinsdag 5 juli 2016 komen een man en vrouw binnen bij een juwelierszaak in de Karrestraat. Nadat het tweetal een aantal sieraden heeft bekeken vertrekken ze zonder iets te kopen. Later blijkt dat ze een armband hebben gestolen. Wie zijn dit?

Bergen op Zoom: Twee jonge jongens slachtoffer straatroof
Op zaterdag 25 juni 2016 worden twee jonge jongens (12 en 13 jaar) slachtoffer van een straatroof. De slachtoffers fietsten samen door de wijk toen er opeens twee andere jongens tevoorschijn sprongen. Ze bedreigden de vrienden en gaven hen een klap. Vervolgens werden de jongens beiden van hun mobiele telefoon beroofd. In deze uitzending een reconstructie van deze straatroof. 

Actuele uitzending

Opsporingszaken

Paginering