Ga naar content

Lijk in de bossen bij Best

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Het is 12 juni 1997. Aan de rand van een bos in Best ligt een man begraven bij een droge sloot, langs het zandpad van de Venweg. Hij is door een misdrijf om het leven gekomen en al zeker enkele maanden dood. De man blijkt te zijn gewurgd. Het zandpad loopt naast de Ncb-Weg langs het Wilhelminakanaal.

Het is nog altijd een raadsel wie de man is en wat hem is overkomen. Aan de hand van zijn kleding is geprobeerd om antwoorden te krijgen. Opvallend is dat de man zeer luxe kleding droeg en dat kan mensen mogelijk iets zeggen. De man is ongeveer 20-25 jaar oud en heeft een blanke tot licht getinte huidskleur. Hij heeft een slank postuur en is 1.72 meter lang, heeft zwart haar en een opvallend gaaf gebit.

Dure kleding

De man draagt dure merkkleding: een lichte spijkerbroek, maat 32-46, merk Versace en beige blouse (gemaakt in Japan) met fijn ruitjesmotief, maat F (de kleinste maat), merk Bobson Westpoint Vintage; een blauwe onderbroek met gekleurde blaadjesmotieven, merk Arthur, Paris; wijnrode sokken met het logo van Lacoste en blauw/bruine mocassins, merk Moreschi, type Canyon.

Wie weet meer?

Heeft u een idee wie deze man is? Herkent u zijn kleding? Weet u wat hem is overkomen? Laat het ons weten! De hoofdofficier van justitie heeft een beloning van 15.000 euro uitgeloofd voor de gouden tip die leidt tot de oplossing van deze zaak.

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening