Ga naar content

Cold Case: Overleden baby in Utrecht gevonden

Het is maandag 30 oktober 2006 als medewerkers van een vuilverwerkingsbedrijf in Utrecht tussen het afval het lichaam vinden van een pasgeboren baby. Het meisje is ergens in de dagen daarvoor overleden.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

De politie onderzoekt de dood van het kleine meisje. Iemand moet haar tussen het afval hebben gelegd. De lengte van de baby past bij een voldragen zwangerschap. Het kind heeft niet langer dan maximaal enkele dagen in het afval gelegen.

De moeder is in 2006 dus zwanger geweest en in de maanden augustus, september en oktober is dit vermoedelijk ook zichtbaar geweest. Toch is nooit opgehelderd, ondanks uitgebreid onderzoek, wie deze jonge baby is en waar ze vandaan komt.

Het meisje was 50 centimeter lang en had een blanke of licht getinte huidskleur. Hoe ze is overleden is onduidelijk. Onder de naam Renée van Utrecht is ze begraven in de plaats waar ze gevonden werd.

Vragen

Weet u meer over wie de ouders van dit meisje zouden kunnen zijn?  Of weet u hoe dit kleine meisje in Utrecht tussen het afval terecht kan zijn gekomen? Voor de gouden tip is een beloning van 15.000 euro uitgeloofd.

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening