Ga naar content

Woningoverval - Burgemeester van den Elzenlaan - Oss

Op zondag 13 november 2022, rond 23.00 uur is er een melding binnen gekomen bij de meldkamer van een overval. De vrouwelijke bewoonster van een huis aan de Burgemeester van den Elzenlaan in Oss is hierbij gewond geraakt.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Update

Ook in Opsporing Verzocht vroegen we dinsdag 2 mei jullie hulp bij het oplossen van deze zaak. Klik hier voor beelden en meer informatie. Help mee en tip als je een vermoeden hebt wie deze overval op zijn geweten heeft.

Omschrijving

De dader heeft een ruit ingeslagen en is de woning binnen gegaan. De vrouwelijke bewoonster hoorde het geluid van brekend glas en ging er op af. Toen zij op de trap oog in oog stond met de overvaller, duwde hij haar van de trap en heeft spullen gestolen, waaronder een voor de vrouw dierbaar horloge. Hij is vervolgens weggevlucht via de Doctor van de Steenlaan naar de Spoorlaan en dan linksaf richting Nachtegaallaan.

Signalement:

- Man
- Ongeveer 1.70m lang
- Tenger postuur

Tijdens de overval droeg hij zwarte kleding. Hij nam een zwarte handtas van mevrouw mee, met daarin haar portemonnee, pasjes, identiteitsbewijzen en geld. Ook heeft hij het horloge dat mevrouw aan haar pols droeg, van haar pols getrokken en meegenomen. Dit horloge heeft vooral grote emotionele waarde voor de vrouw omdat ze het jaren geleden van haar man cadeau kreeg. Misschien is iemand het na 13 november ergens tegenkomen bijvoorbeeld omdat het ergens te koop is aangeboden. Het betreft een gouden horloge met ingelegde briljantjes.

Hebt u informatie over deze overval of hebt u iets gezien? Neem dan contact met ons op via 0800-6070 of anoniem via 0800-7000. Ook camerabeelden uit de omgeving zijn erg welkom. Hebt u die? Laat het ons dan zien. 

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=i7zlZmmX4YU

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=8HlIXXy3ZpY

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening