Ga naar content

Brandstichting - Vaartbroek - Eindhoven

Op 17 december vorig jaar, plaatsten twee mannen een vuurwerkbom tegen de voorgevel van een woning aan de Vaartbroek in Eindhoven. De vuurwerkbom werd tot ontploffing gebracht met behoorlijke schade als gevolg. Een levensgevaarlijke actie. Wij willen heel graag weten wie deze twee mannen zijn!

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Rond 01.05 uur plaatsen de twee mannen de vuurwerkbom aan de voorzijde van het huis. Op de bewakingsbeelden is te zien dat twee mannen de voortuin van het huis in lopen. Een van de twee mannen gaat vervolgens naar de voordeur. De ander naar het raam. De man bij de voordeur rommelt dan wat, net als zijn handlanger. Het duurt niet lang voordat er een steekvlam en rook ontstaat. En dan een harde knal. De twee mannen gaan er allebei met een rotgang vandoor. De voorgevel van het huis staat in brand. Gelukkig worden de bewoners, een gezin met een klein kindje, op tijd wakker en raakt er niemand gewond.

De schade is groot. Maar de schrik misschien nog veel groter. Wie doet er nu zoiets? En waarom moest er nou bij dit huis een vuurwerkbom af gaan? Was het een bewust actie of misplaatste baldadigheid?

We doen er alles aan om de daders van deze levensgevaarlijke actie op te sporen. Help ons daarbij, en deel uw informatie met ons! Desnoods anoniem. Geef uw tips door via de tiplijn op 0800-6070. Of bel met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000, waar u helemaal anoniem iets kunt delen. 

 

 

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=lZ_7ERUIiT8

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening