Ga naar content

Politie zoekt meer getuigen en informatie in onderzoek naar woningoverval Limmen

In de nacht van 29 augustus is een 73-jarige vrouw het slachtoffer geworden van een woningoverval aan de Hogeweg in Limmen. Het onderzoeksteam van de politie spreekt nog altijd graag meer getuigen of mensen met informatie over de zaak.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

De vrouw werd in de nacht van dinsdag 29 augustus omstreeks 02.30 opgeschrikt door glasgerinkel. In haar woning werd ze vervolgens geconfronteerd met twee verdachten die haar woning waren binnengedrongen. De 73-jarige vrouw werd bedreigd en mishandeld. Door de mishandeling liep ze een hoofdverwonding op. Deze kon later door ambulancepersoneel worden verzorgd. De verdachten hebben diverse goederen weggenomen.

Van de verdachten is het volgende signalement bekend:

Verdachte 1
Man, tussen de 20 en 25 jaar, 1.80 m lang, licht getinte huidskleur, gekleed in zwarte kleding met een capuchon;

Verdachte 2
Man tussen de 20 en 25 jaar, 1.80 m lang, licht getinte huidskleur, gekleed in lichte kleding met een capuchon;

Tijdens de overval is een van de verdachten gewond geraakt aan diens hand. De verdachten hebben de woning verlaten. Hun vluchtroute en vluchtwijze zijn op dit moment onbekend. 
Lees hier de eerdere berichtgeving.

Oproep
Het onderzoeksteam van de politie spreekt nog altijd graag meer getuigen of mensen met informatie. Weet u bijvoorbeeld wie hierbij betrokken is? Meld u dan bij de politie via onderstaand tipformulier of door te bellen met de Opsporingstiplijn via 0800-6070. Geeft u liever anoniem informatie door? Bel dan Meld Misdaad Anoniem (M) via 0800-7000. De politie neemt ook graag kennis van eventuele beelden, ook van dashcams uit de buurt omstreeks 02.30 uur. U kunt de beelden uploaden via onderstaand tipformulier. Graag onder vermelding van zaaknummer: 2023185571.

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening