Direct naar de inhoud

Diefstal fietscomputer - Nieuwveld - Helmond

Op klaarlichte dag steelt deze dief een fietscomputer van een elektrische fiets. Wie weet wie deze dief is?

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Op vrijdag 15 maart 2024, omstreeks 11.57 uur, sloeg deze man toe bij een elektrische fiets, die geparkeerd stond op het Nieuwveld in Helmond. De man had interesse in de fietscomputer van de elektrische fiets. Terwijl meerdere nietsvermoedende passanten voorbijlopen, slaat deze man zijn slag. Nadat de man meerdere keren met kracht aan de fietscomputer trekt, breekt hij de fietscomputer los. Daarna verdwijnt de man met de fietscomputer in winkelcentrum "De Bus".

Graag willen wij benadrukken dat wanneer u een verdachte situatie ziet, u daarvoor een melding kan maken via 112. Vermeld daarbij duidelijk uw locatie, het signalement en wat u ziet.

Herkent u deze man of heeft u andere informatie wat ons verder kan helpen in het onderzoek? Laat het ons dan weten. U kunt uw tip kwijt via het tipformulier op deze pagina of door te bellen naar de opsporingstiplijn via 0800-6070. Wilt u liever uw tip anoniem met ons delen? Dat kan via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=umvKd-PKlF4

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening