Direct naar de inhoud

Diefstal elektrische fiets - Stationsplein - Helmond

Een dure elektrische fiets, met een nieuwwaarde van 3.000 Euro, is weggenomen door deze man. Wie is deze man? Tip ons als u iets meer weet.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Op woensdag 20 maart 2024 werd door slachtoffer een elektrische fiets gestald in de fietsenstalling gelegen aan het Stationsplein in Helmond. Toen het slachtoffer later op de dag terugkwam, zag hij dat zijn fiets was weggenomen.

De fiets is inmiddels teruggevonden, daarbij zijn ook aanhoudingen verricht. Bij de aangehouden personen zat helaas niet de dief zelf. Daarom vragen wij uw hulp bij het vinden van deze man.

Weet u wie deze man is of heeft u meer informatie wat ons verder kan helpen met het vinden van deze man? Laat het ons dan weten. U kunt uw tip kwijt via het online tipformulier op deze pagina of door te bellen naar de opsporingstiplijn via 0800-6070. U kunt uw tip ook anoniem bij ons kwijt door te bellen naar Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=umvKd-PKlF4

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening