Direct naar de inhoud

Diefstal fiets - Parkweg - Helmond

Een jongen stalt zijn fiets in de fietsenstalling om vervolgens naar de kermis te gaan. Helaas was de pret van de kermis van korte duur toen hij zag dat zijn fiets weggenomen was. De man die wij hier tonen wordt verdacht van de fietsendiefstal. Weet u wie de man is? Tip ons dan.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Op zondag 17 maart 2024, om 22.38 uur, stalde een jongen zijn fiets in de fietsenstalling gelegen aan de Parkweg in Helmond. Ongeveer drie kwartier later, om 23.18 uur, bezochten twee mannen dezelfde fietsenstalling. Enkele minuten later pakte een van de mannen vervolgens de fiets van de jongen en fietste ermee weg.

De fiets, die weggenomen is, betrof een zwarte herenfiets van het merk Crown. Achterop de fiets zat een rekje gemonteerd. De fiets betrof een nieuwe fiets die ongeveer twee en een halve weken oud is.

Wij zijn op zoek naar de man op de getoonde afbeelding. Het is ons onduidelijk of de tweede man iets te maken had met de diefstal, dus daarom wordt deze man niet getoond. Weet u wie deze man is op de afbeelding of waar wij hem kunnen vinden? Heeft u andere informatie wat ons verder kan helpen in deze zaak? Laat het ons dan weten. U kunt uw tip kwijt via het tipformulier op deze pagina of door te bellen naar de Opsporingstiplijn via 0800-7060. Wilt u liever uw tip anoniem met ons delen? Ook dat kan door te bellen naar Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=umvKd-PKlF4

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening