Direct naar de inhoud

Shahin Gheiybe

Current language: Nederlands

Shahin Gheiybe is op 5 juli 2011 veroordeeld terzake dubbele poging moord. Gheiybe heeft op 6 juli 2009, te ’s-Hertogenbosch, geprobeerd om 2 personen met wie hij een afspraak had te vermoorden door van dichtbij met een vuurwapen op hen te schieten.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Voor deze dubbele poging moord is Gheiybe veroordeeld tot een vrijheidsstraf van 13 jaar. Shahin Gheiybe wist echter op 6 oktober 2011 aan zijn gevangenisbewakers te ontsnappen tijdens een ziekenhuisbezoek en is sindsdien voortvluchtig. 
De politie weet dat Gheiybe na zijn ontsnapping met hulp van familie naar Iran is gevlucht. Mogelijk heeft hij daarna in de omgeving van Teheran verbleven. Er wordt rekening mee gehouden dat hij zich verborgen houdt in één van de buurlanden van Nederland. Mogelijk gebruikt hij ook hier een vals identiteitsbewijs. De politie sluit ook niet uit uit dat Gheiybe ons land nog bezoekt, gezien zijn sterke band met zijn familie.

Vragen

Heeft u Shahin Gheiybe gezien of heeft u een vermoeden waar hij nu verblijft, benader hem niet zelf, maar neem contact op met de politie. Bel de gratis opsporingstiplijn 0800-6070 of praat vertrouwelijk met het Team Nationale Inlichtingen via nummer 088 - 661 77 34. Belt u vanuit het buitenland, dan kunt u via dit nummer contact opnemen: +31 79 345 9800.

Gegevens

Geslacht:
Man
Geboortedatum:
28- 8- 1983
Geboorteplaats:
Teheran (Iran)
Lengte:
1,88 m.
Haarkleur:
Zwart (kort, gegolfd/ krullend)
Oogkleur:
Bruin/ zwart
Opvallende lichaamskenmerken:
Kuiltje in de kin, moedervlek op linkerwang naast mond

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=M8LFA7XOv8U

Afbeeldingen