Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
steenwijkerland +25.0km
  Verander locatie

  Pleegdochter van de aardbodem verdwenen

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  De pleegouders van Willeke Dost (15) uit Koekange troffen haar ‘s ochtends 15 januari 1992 niet aan in haar kamer. Willeke was vast en zeker al op de fiets naar school gegaan, dachten ze. Aan het eind van de middag kwam Willeke niet thuis. Navraag leerde dat ze die dag nooit op school was geweest. Laat op de avond gaven de pleegouders haar op als vermist.

  Over Willeke Dost

  Willeke Dost had een dramatische jeugd. Ze verloor al voor haar eerste levensjaar haar beide ouders bij een verkeersongeluk. Daarna verbleef ze bij familie, pleegouders en in diverse opvangtehuizen.

  Het onderzoek

  Haar vermissing werd aanvankelijk beschouwd als een vrijwillige verdwijning, maar later is men anders naar de verdwijning van Willeke Dost gaan kijken. Er is veelvuldig naar het meisje gezocht. In 2010 vond er nog een grote zoekactie plaats bij de boerderij van haar pleegfamilie aan de Dwarsdijk 41in Koekange. Alle (zoek)acties waren tevergeefs.

  Tips

  Nabestaanden en bekenden van Willeke Dost willen graag dat er een einde komt aan de onzekerheid over het lot van het meisje. Uw tips kunnen hen de rust bieden waar ze al die jaren naar op zoek zijn.

  Beloning

  Er wordt een beloning uitgeloofd van €20.000 voor de gouden tip.

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening