Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
heerlen +5.0km
  Verander locatie

  Onderzoek overleden Kerkradenaar

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Woensdagochtend 9 maart werd er in het Hambos een lichaam van een man aangetroffen. Na onderzoek wist de politie vast te stellen dat het om een 38-jarige man uit Kerkrade ging. Hij was door geweld om het leven gekomen.

  Kort na 07:30 uur ontving de politie die woensdagochtend melding van een passant die een lichaam gevonden had bij de Nullanderbergsweg in het Hambos in Kerkrade. De omgeving werd direct afgezet en onderzocht. Sinds die dag gaat het onderzoek onverminderd door. Er wordt met getuigen en omwonenden gesproken en camerabeelden worden geanalyseerd. Zo wordt geprobeerd een beter beeld te creëren van de laatste bewegingen van het 38-jarig slachtoffer. Om dat nog beter te kunnen schetsen, komt de politie nog altijd graag in contact met mogelijke getuigen, passanten die mogelijk iets interessant of opvallends gezien hebben of misschien wel over camerabeelden beschikken.  

  Op basis van bovenstaand beschreven onderzoek gaat de politie er vanuit dat het 38-jarige slachtoffer voor het laatst gezien is bij het Dr. Ackensplein in Kerkrade. Daar is hij aan het begin van dinsdag- op woensdagnacht nog gezien. Vervolgens is hij even na 7:30 uur op woensdagochtend bij het Hambos in Kerkrade aangetroffen. Het 38-jarig slachtoffer was net geen 1.80 meter lang lang. Had een normaal postuur, had kort zwart haar en was van Marokkaanse komaf.

  Was u in de periode van dinsdagavond 24:00 uur tot woensdagochtend 7:30 uur in de buurt van het Hambos of het Dr. Ackensplein in Kerkrade of in het tussengelegen gebied? Heeft u iets gezien of gehoord dat opviel, verdacht leek of afwijkend was? Of heeft u wellicht camerabeelden van een dashcam die interessant zouden kunnen zijn omdat u net in die periode door dit gebied reed en iets vastgelegd heeft? Of heeft u wellicht andere camerabeelden waarop bewegingen, personen of auto’s gedurende die nacht of ochtend te zien die interessant zouden kunnen zijn voor het onderzoek? Deel beelden via politie.nl/upload of neem contact op via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

  Heeft u meer informatie of iets gezien of gehoord dat relevant kan zijn voor het onderzoek? Deel dit dan via 0900 - 8844, via onderstaand tipformulier of anoniem via 0800 - 7000 (Meld Misdaad Anoniem). 

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening