Ga naar content
Mijn buurt: 
  Verander locatie

  Winkeldiefstal - Hoofdstraat - Helmond

  Deze man wordt verdacht van winkeldiefstal. Bij het Kruidvat in Helmond heeft hij op donderdag 20 juli voor veel geld aan Nivea verzorgingsproducten gestolen. Als je hem (her)kent, neem dan contact met ons op. Als je jezelf herkent: meld je dan!

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  Op de beelden zien we de verdachte die bewuste donderdag rond het middaguur de winkel binnen komen. Hij loopt naar het schap met de Nivea verzorgingsproducten, wacht even tot de kust veilig is en dan verdwijnen er diverse producten in zijn (vermoedelijk geprepareerde) tassen.

  Als hij de winkel uitloopt zonder te betalen, heeft hij voor ruim 500 euro aan dure Nivea producten gestolen. We vermoeden dat die producten ergens (online) te koop zijn aangeboden. Mocht je daar meer van weten, neem dan contact met ons op.

  We vrezen, gezien de werkwijze, dat deze verdachte er niet voor terugdeinst om meer diefstallen te plegen en dat moet stoppen. Dus weet jij wie de winkeldief is of weet je waar we hem kunnen vinden? Vul dan hier het tipformulier in of geef je informatie door via 0800-6070, anoniem kan dat via 0800-7000.

  Video

  Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=JAxAqQVI2gc

  Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=dAV0OTGvih4

  Afbeeldingen

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening