Ga naar content
Mijn buurt: 
veldhoven +5.0km
    Verander locatie

    Woningoverval - Biezenkuilen - Veldhoven

    Een echtpaar is op 18 juni rond 23:15 uur in hun woning aan de Biezenkuilen in Veldhoven overvallen en mishandeld door 5 gemaskerde mannen. We hebben beelden van onder andere de de auto waarin ze aankomen en vluchten. Weet jij meer over het motief achter deze overval, ken je de verdachten, of de auto waarin ze reden? Neem dan contact met ons op.

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Op deze warme zomeravond heeft het echtpaar de achterdeur open staan. Ze zitten nietsvermoedend op de bank als er ineens 5 gemaskerde mannen hun woning via de achterdeur binnenstormen. De overvallers roepen in gebrekkig Nederlands en Engels om geld. Ze slaan de vrouw met een stok, haar keel wordt dichtgeknepen en haar man wordt geschopt, geslagen en met een mes bedreigd.

    Op enig moment weet de vrouw te ontsnappen, ze vlucht naar de buren voor hulp. De overvallers gaan er dan snel met wat vakantiegeld vandoor.  Ze vluchten in een vermoedelijk ouder model Opel Vectra, met in het kenteken de combinatie ‘LD’ en ‘20’. Vlak voor de overval zien we een man op straat, met hem komt de politie graag in contact.

    Deze zeer gewelddadige overvallers moeten gevonden worden. De vrouw bleek later een hartinfarct te hebben gekregen, maar ook haar man werd ernstig mishandeld. Ook al zijn de beelden niet heel duidelijk, we hopen toch dat het iemand iets zegt. 

    Vragen

    De politie is dringend op zoek naar getuigen, de auto èn de daders. Bekijk de beelden en tip als je iets weet. 

    Je kunt hier online het tipformulier invullen. Bellen mag natuurlijk ook: Opsporingstiplijn 0800-6070 of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=6Py7YrOOmuc

    Afbeeldingen

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening