Ga naar content
Mijn buurt: 
zevenaar +5.0km
    Verander locatie

    Insluiping – Heinrich Witteweg – Bennekom

    In de ochtend van 30 maart rond 06:30 uur was er een inbraak in een woning aan de Henrich Witteweg in Bennekom. De inbreker trok zijn schoenen uit, liep op zijn sokken naar binnen en nam spullen mee. Wie (her)kent de man?

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Terwijl de bewoners lagen te slapen, liep de inbreker naar de woning. Hij controleerde de deur, trok zijn schoenen uit en ging op zijn sokken naar binnen. Daarna kwam hij twee keer naar buiten met gestolen spullen. Vervolgens stopte hij iets in de kliko en rende weg. Dezelfde verdachte heeft op 7 april ook ingebroken bij een tennisvereniging aan de Bornesteeg in Wageningen. Omdat de inbraken redelijk dicht bij elkaar gebeurd zijn, woont hij mogelijk in de omgeving. 

    Uit de woning wist hij een iPhone 13, een iPad9, Bose-oortjes, een Oakley-zonnebril en verschillende sieraden mee te nemen. 

     

    Vragen

    Weet je meer over deze inbraak of waar de gestolen spullen zijn gebleven? Herken je de man aan zijn postuur of manier van bewegen? Geeft het door! 

    Contact opnemen
    Informatie doorgeven kan via de gratis tiplijn op 0800-6070 of via het onderstaande tipformulier. Liever anoniem je informatie doorgeven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op het nummer 0800 7000 of via meldmisdaadanoniem.nl. 

     

    Wageningen: 2023151925
    https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/gezochte-personen/2023/juni/02-inbraak-clubgebouw---bornesteeg---wageningen.html

     

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=OUZTYe2FUaw

    Afbeeldingen

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening