Ga naar content
Mijn buurt: 
  Verander locatie

  diefstal viool uit trein - Centraal Station - Amsterdam

  Op zondagmiddag 29 oktober rond 16.30 uur is een kostbare viool gestolen uit een internationale trein op Amsterdam Centraal. De trein stond op het punt te vertrekken naar Duitsland.

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  Het slachtoffer is even voor half vijf in de trein gestapt. Als eerste plaatst ze de koffer waar de bijzondere viool in zit, in het bagagerek. Direct daarna zet ze haar overige bagage ook in het bagagerek. Dan ziet zij dat de koffer met haar kostbare viool weg is.

  Er zijn beelden van een man die het bewuste treinstel verlaat met de koffer waar de viool in zit. Deze bijzondere viool heeft een waarde van ruim 30.000 euro.

  Informatie delen
  Herkent u de verdachte? Of heeft u informatie over de viool? Mogelijk is de viool te koop aangeboden of bespeelt iemand ineens dit unieke instrument. De viool zit in een rechthoekige donkerkleurige koffer.

  Vul dan het tipformulier in. U kunt uw informatie ook telefonisch doorgeven via de opsporingstiplijn: 0800-6070. Wilt u liever anoniem blijven, bel dan naar Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000 of vul geheel anoniem op www.meldmisdaadanoniem.nl het tipformulier in.

   

  Afbeeldingen

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening