Ga naar content
Mijn buurt: 
Wernhout +25.0km
    Verander locatie

    diefstal met geweld - Duurstedestraat - Breda

    Een 16-jarige jongen uit Breda is dinsdag 21 november jl. nabij het winkelcentrum de Burcht, aan de Duurstedestraat door twee jonge daders op gewelddadige wijze beroofd van zijn scooter, een Gilera Runner. De daders bedreigden hem met een vuurwapen en een mes. Een 19-jarige Bredanaar werd de volgende dag als verdachte aangehouden. Hij zou met het vuurwapen gedreigd hebben. Hij zit vast. We zijn echter nog op zoek naar de 2e dader. Ook is het vuurwapen nog niet terecht.

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Het slachtoffer zat op zijn scooter en praatte met een vriend die op een bankje zat. Plotseling hoorde hij voetstappen achter zich. Terwijl hij naar achteren keek voelde hij een harde klap tegen zijn achterhoofd. Hij draaide zich om en zag twee jongens staan. Een van die knapen bedreigde hem met een vuurwapen.  De ander met een mes. Hij moest van hen van zijn bromfiets afstappen waarna hij met zijn vriend is weggerend.  Hierna zijn de straatrovers op de scooter gestapt en weggereden. 

     

    We zijn nog op zoek naar de 2e dader, de jongen die met het mes dreigde en bij zijn maat achterop de bromfiets stapte. Hij heeft het volgende signalement 

    - Ongeveer 15 tot 17 jaar oud,

    - Circa 170 centimeter lang,

    - bivakmuts over zijn hoofd,

    - mes in zijn hand.

     

     

     

    Vragen

    1) Was u getuige van deze brutale straatroof en heeft u nog niet met de politie gesproken, neem dan direct contact op!

    2) Heeft u een vermoeden wie deze 2e dader is of heeft u andere informatie, laat het dan ook weten!

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening