Ga naar content
Mijn buurt: 
Wernhout +25.0km
  Verander locatie

  Poging overval - A58 - Rucphen

  Twee overvallers rennen op 23 juni midden in de nacht het tankstation langs de A58 in Rucphen binnen. Ze staan op beeld. Herken jij ze?

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  Vanuit de bosschages aan de zijkant van het tankstation komen de twee rond tien over drie ’s nachts aan rennen. De voorste lijkt een flink zwaard bij zich te hebben, de achterste een hamer en een gele plastic tas van Jumbo. We vertragen het beeld ietsjes, anders gaat het misschien te snel. Dit is wat er gebeurd. Bij binnenkomst is dat zwaard weer even goed te zien dat de vorste bij zich heeft. Ze zorgen dat de toegangsdeur open blijft en rennen dan naar de kassaruimte. Die is hermetisch vergrendeld. Ook flinke klappen met een hamer breken het glas niet. Het gaat wel kapot, maar open gaat het niet. Dreigementen richting de medewerker helpen ook niet. Die is niet van plan de boel open te maken. Ze hebben geen keus en druipen onverrichterzake weer af. Zonder buit. Buiten zien we ze weer dezelfde bosjes invluchten. Dan zijn ze verdwenen. 

  Vragen

  Let op dat zwaard, misschien dat dat iemand iets zegt. Of de kleding die ze dragen. De manier waarop ze bewegen. Misschien heeft u andere tips of informatie die kan helpen de daders te vinden. Als dat zo is, geef het dan aan ons door. Via de opsporingstiplijn op 0800 6070 is een manier. Zonder uw naam te zeggen info delen is nog een manier. Daarvoor is er Meld Misdaad Anoniem op 0800 7000.

  Video

  Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=L0jl24pTZyE

  Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=-DTUxySMyb4

  Afbeeldingen

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening