Ga naar content
Mijn buurt: 
Helmond +5.0km
    Verander locatie

    Diefstal portemonnee - Brouwhorst - Helmond

    Deze vrouw kreeg 2 weken de tijd om zich te melden bij de politie. Dat deed ze niet dus nu tonen we haar herkenbaar. Ze heeft op 21 oktober de portemonnee gestolen van een 82-jarige dame tijdens het winkelen in Brouwhorst Helmond. Help mee haar te vinden en neem contact op met de politie als je weet wie of waar zij is.

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Update

    5-12-23: Dievegge nu herkenbaar getoond, ze heeft zich niet gemeld de afgelopen twee weken. Op 18 december tonen we haar ook in Bureau Brabant.

    Omschrijving

    Toen de 82-jarige dame in de supermarkt iets uit één van de schappen wilde pakken, zag deze zakkenrolster kans om de portemonnee weg te pakken uit de rollator van het slachtoffer.  Dit staat duidelijk op beeld. Bij de kassa kwam mevrouw erachter dat haar portemonnee weg was. Ze heeft de boodschapjes niet af kunnen rekenen en is naar huis gelopen, eerst nog in de veronderstelling dat ze haar portemonee misschien thuis had laten liggen. Maar nee, deze was dus gestolen door de vrouw op de afbeelding. Herken je haar? Vul dan hier het online tipformulier in of bel 0800-6070. Anoniem bel je naar 0800-7000.

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=eJCSyg5EFaI

    Afbeeldingen

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening