Ga naar content
Mijn buurt: 
Helmond +5.0km
    Verander locatie

    Winkeldiefstal - Wederhof - Helmond

    Deze mannen hebben samen een bigshopper vol met dure boodschappen gestolen bij de Jumbo op de Wederhof in Helmond. Dat gebeurde op 30 september rond 13:55 uur. Help mee ze te vinden en tip als je ze (her)kent: 0800-6070 / M. 0800-7000.

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Op bewakingsbeelden van de Jumbo zien we de man links op de foto zijn bigshopper vol laden met onder andere dure wasmiddel producten. Dan zet hij zijn karretje met daarin de volle bigshopper bij de ingang, hij belt met iemand en dan zien we de tweede man (rechts op de foto) door de poortjes van de ingang komen. Hij pakt de bigshopper uit het karretje en weg is hij, zonder te betalen. 

    Wij willen deze dieven vinden. Help mee en tip als je een vermoeden hebt wie dit zijn. Dat kan hier online of bel de tiplijn.

    Tiplijn: 0800-6070
    M-lijn: 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem)

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=3vbP-FAVHto

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=G7gDkRrtbig

    Afbeeldingen

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening