Ga naar content
Mijn buurt: 
Eindhoven, Nederland +5.0km
    Verander locatie

    Pinnen met gestolen pas - Winkelcentrum Woensel - Eindhoven

    De persoon op de afbeelding pint hier met een pas die even daarvoor gestolen werd van een 82-jarige mevrouw tijdens het winkelen in Woensel. Help mee deze pinfraudeur te vinden en tip als je iets weet.

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Update

    Update 30 oktober: de persoon op de afbeelding kreeg twee weken de tijd om zichzelf te melden, dat heeft hij/zij niet gedaan dus nu is deze persoon herkenbaar afgebeeld.

    Omschrijving

    Een 82-jarige mevrouw werd op maandag 24 juli slachtoffer van twee zakkenrollers in Winkelcentrum Woensel. Mevrouw had eerst zelf haar saldo gecheckt bij de geldautomaat achter de Jumbo, ze denkt dat hier haar pincode is afgekeken. Daarna vroeg een jonge vrouw haar naar de weg. Deze vrouw hoorde bij nog een andere, iets oudere vrouw, het slachtoffer had ze namelijk samen zien praten.

    Signalement van de jonge vrouw die het slachtoffer heeft aangesproken:
    Jongedame van 25-30 jaar oud, 1.70 m met slank postuur, donker en sluik haar tot op de schouders. Ze was netjes gekleed in een kort, zwart leren jack en donkere broek. Ze sprak het slachtoffer eerst aan in gebrekkig Engels, maar mevrouw hoorde haar even later vloeiend Nederlands praten.

    Signalement van de andere, iets oudere vrouw:
    Leeftijd ongeveer 35-40 jaar, lengte 1.65 m met stevig postuur. Ze had een roze sjaal als een soort tulband om haar hoofd geknoopt en ze droeg een beige jas tot net boven de knie. Ze sprak vloeiend Nederlands. Slachtoffer zag en hoorde haar bellen. 

    Eenmaal thuis kwam mevrouw erachter dat haar portemonnee weg was, gestolen! In de portemonnee zat onder andere een waardevolle foto van haar overleden man. Na de diefstal is er met de bankpas veel geld gepind door de persoon op de afbeelding. Ook was er geprobeerd om het saldo van de bankrekening te verhogen, dit heeft de bank gelukkig tegen kunnen houden.

    Vragen

    M.b.t. de pinfraudeur: Wie herkent de persoon op de afbeelding? Herken je jezelf, meld je dan!
    M.b.t. de dames van de babbeltruc: Wie slaat aan op het signalement, al dan niet in combinatie met de pinfraudeur. 

    Tip hier online en vul het tipformulier in of bel naar de tiplijn 0800-6070. Anoniem bel je naar 0800-7000.

    Afbeeldingen

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening