Ga naar content
Mijn buurt: 
Erp +5.0km
    Verander locatie

    Woningoverval - Van Limburg Stirumstraat - Veghel

    Deze man werd gezocht voor betrokkenheid bij een gewapende woningoverval, gepleegd op vrijdagavond 13 oktober rond middernacht op de Van Limburg Stirumstraat in Veghel. Inmiddels is hij herkend, maar we zoeken nog twee mededaders. Help mee en tip als je meer weet over de twee andere overvallers.

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Update

    13-11-23: De verdachte in het PostNL shirt is inmiddels herkend, maar wij zijn nog op zoek naar zijn twee companen, die samen met hem de overval hebben gepleegd. 

    Omschrijving

    De ochtend voor de overval wordt er bij de bewoners aangebeld door een man in een PostNL polo, het betreft de man op de afbeelding. Hij heeft geen pakketje bij zich en de bewoners doen ook niet voor hem open, maar 's avonds staat hij dan ineens als één van drie overvallers in de woning.

    Tijdens deze overval zijn de bewoners bedreigd met een vuurwapen. Er wordt een telefoon en een geldbedrag buit gemaakt en dan is het voorbij... De overvallers verlaten de woning weer via de achterzijde. De bewoners zijn uiteraard enorm geschrokken, maar raakten gelukkig niet gewond. Wel heeft de overval veel impact op ze gehad. Voor hen is slachtofferhulp ingeschakeld. 

    In de berm op de Rembrandtlaan hebben we later de gestolen telefoon terug gevonden. Als mensen in de omgeving Rembrandtlaan beelden hebben of iets gezien hebben rond middernacht van vrijdag 13 oktober op zaterdag 14 oktober, dan horen wij dat graag. De telefoon hebben we in beslag genomen voor verder (sporen)onderzoek. Maar het belangrijkste spoor dat nu naar de daders kan leiden, is de afbeelding van de man in het PostNL shirt. Help mee hem te vinden.

    Vragen

    Het is echt van belang dat de daders snel achterhaald worden. Met de manier waarop ze te werk zijn gegaan, bestaat de kans dat ze dit vaker (zullen) doen. Eén van hen is herkend, maar de overval is hiermee nog niet opgelost. Wie zijn de twee andere overvallers? Help mee en tip als je informatie hebt. Ook als je beelden hebt waarop de verdachten te zien zijn, of hun vervoermiddel, maar je hebt deze beelden nog niet met ons gedeeld, neem contact op.

    Vul het online tipformulier hier in of bel de tiplijn op 0800-6070. Anoniem bel je naar 0800-7000.

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening