Ga naar content
Mijn buurt: 
4854 +5.0km
    Verander locatie

    Overval winkel - Ginnekenstraat - Breda

    Een verkoper van een kledingwinkel krijgt een mes op zich gericht als twee overvallers de winkel binnen stappen. De mannen eisen geld, maar gaan er uiteindelijk met twee telefoons vandoor. Wie zijn deze overvallers? We hebben goede signalementen en een van de daders staat op beeld. Weet u wie ze zijn?

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Het slachtoffer is die vrijdagmiddag aan het werk in een kledingzaak aan de Ginnekenstraat in Breda. Hij ziet zien hoe twee mannen de zaak binnen lopen. Een van hen blijft bij de deur staan, terwijl de andere man richting de kassa loopt. In zijn hand heeft hij een groot mes. Dat houdt hij dreigend voor het slachtoffer terwijl hij in het Engels geld eist en zegt dat hij de kassa voor hem moet openen. Als dat gebeurt, ligt daarin echter geen geld, maar alleen  twee telefoons. De overvaller graait de mobieltjes uit de kassalade en dan maken daders zich uit de voeten. Korte tijd later wordt geprobeerd met de bankpasjes, die in de telefoonhoesjes zaten, te pinnen. Inmiddels waren de bankpassen echter al geblokkeerd. 

    Een van de daders staat op beeld. het is een getinte man van een jaar of 30, 35. Hij draagt een beige muts, een gewatteerde jas en witte sportschoenen. Hij droeg die dag een zwart nek-tasje, en had ook een rode tas bij zich. De andere overvaller is blank tot licht getint, ook 30, 35 jaar oud, zo’n 1.80m en hij heeft kort zwart haar. Verder droeg hij een donkere jas, een beige broek en sportschoenen.

     

     

    Vragen

    Wie herkent één of beide overvallers?

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=kySKekzblGc

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening