Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
heumen +5.0km
  Verander locatie

  Woninginbraak - Robijnlaan - Cuijk

  We hebben beelden van een inbraak met een afschuwelijke timing bij een woning aan de Robijnlaan in Cuijk. Deze vond plaats in de nacht van donderdag op vrijdag 14 juli. Help mee de daders te vinden, tip als je iets weet.

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  De 70-jarige bewoonster was kort ervoor weduwe geworden toen drie onbekende mannen haar woning binnendrongen. Dat was in de nacht voor de uitvaart van haar echtgenoot. Haar zoon en kleinzoon sliepen die nacht bij haar thuis in verband met de uitvaart de volgende dag. Zij werden wakker van het geluid van de inbraak en hebben de daders met hun geschreeuw kunnen verjagen.

  We weten dat twee van de drie daders niet erg lang waren, één rond de 1.70m, de ander zo’n 1.75m met een fors postuur. Ook spraken ze Nederlands, met een Brabants accent. Wat verder opviel was dat er veel braakschade was. Misschien waren de daders onervaren.

  De politie is op zoek naar mensen die meer weten over de drie daders in combinatie met de donkere auto, vermoedelijk een Mercedes, waarin ze zijn weggereden.

  Vragen

  Heb je informatie die ons kan helpen met het onderzoek, vul dan hier het online tipformulier in of bel naar de tiplijn 0800-6070 / M-lijn 0800-7000.

  Video

  Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=QxfGMmugdqg

  Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=dYvXgmLIiSY

  Afbeeldingen

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening