Ga naar content
Mijn buurt: 
Breda +25.0km
    Verander locatie

    Brandstichting - Jan Fredrik Vlekkestraat - Roosendaal

    In de nacht van dinsdag 2 op woensdag 3 januari, rond 04.00 uur, is een autobedrijf aan de Jan Frederik Vlekkestraat 270 in Roosendaal door brandstichting in vlammen opgegaan. Een scooterrijder die op beeld staat is hier vermoedelijk bij betrokken. Wie weet wie dit is?

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    De brandweer rukte groots uit en kwam met meerdere voertuigen ter plaatse op industrieterrein Majoppeveld-Noord. Rond 06.00 uur was het vuur onder controle, maar van het bedrijfspand en van zo’n 80 auto’s is weinig meer over. De politie is op zoek naar een man op een scooter die op bewakingsbeelden is te zien en vermoedelijk betrokken is bij de brandstichting. Rond 02.50 uur ‘s nachts die 3 januari parkeert hij aan de achterzijde van het autobedrijf. Zijn gezicht is bedekt met een rode bandana, maar het gaat zo te zien om een jonge man met lichte huidskleur.

    En wij zoeken ook de inzittenden van deze auto’s die rond het tijdstip van de brand, dus tussen 3 en 4 uur ‘ s nachts, daar op de Jan Frederik Vlekkestraat reden. Misschien hebben de bestuurders van die auto’s iets gezien.

    Alle informatie is welkom over deze brandstichting. Tippen kan via de tiplijn of anoniem via M. Ook kunt u vertrouwelijk met ons informatie delen via het TNI.Uw gegevens worden dan afgeschermd voor de verdachte(n), de politie en de Officier van Justitie.

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=0BJpPHfmwkI

    Afbeeldingen

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening