Ga naar content
Mijn buurt: 
4715 +5.0km
    Verander locatie

    Brandstichting - Sportparkstraat - Sint Willebrord

    Een bewoner van de Sportparkstraat werd op 27 november 2023 om 5 uur ’s ochtends ineens wakker van geschreeuw. Zijn auto en appartement stonden in brand. De vermoedelijke dader staat op beeld. Wie is dit?

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Zijn buurman stond te roepen om hem te waarschuwen. Niet alleen stond zijn bedrijf bus in lichterlaaie, de vlammen waren ook overgeslagen naar het appartement. De brand sloeg zo snel over, dat hij niet meer via de uitgang naar buiten kon. Met een ladder konden ze via het balkon uiteindelijk ontkomen aan de vlammen. Uiteindelijk brandde de woning helemaal uit, was de bedrijfsbus totaal verwoest en raakten in de buurt geparkeerde auto’s zwaar beschadigd. Meerdere buurtbewoners moesten door ambulancepersoneel behandeld worden vanwege het inademen van rook.

    Het was niet de eerste keer dat er bij de woning brand werd gesticht, want twee dagen eerder werd ook een auto van de bewoner in brand gestoken. Wij gaan uit van een gerichte actie, en met uw hulp hopen we de dader snel te kunnen vinden.

    Op de beelden zien we vroeg in de ochtend, tussen ongeveer half zes en zes uur, deze man door de straat lopen. Hij gedraagt zich opvallend. Hij loopt heen en weer en doet dat verschillende keren. Het is een man met een normaal postuur, hij draagt een lichtkleurig kort jack en een capuchon over zijn hoofd. Hij draagt handschoenen en heeft een plastic boodschappentas bij zich. Hij blijft wat heen en weer lopen, stopt soms even en kijkt dan de Sportparkstraat in.

    Vragen

    De politie zoekt deze man. Heeft u een vermoeden wie dit is? Of mogelijk andere informatie die kan helpen de man te vinden? Misschien weet u meer over waarom er nou twee keer op hetzelfde adres in Sint Willebrord brand werd gesticht? Branden met grote gevolgen. Blijf niet met uw informatie zitten maar deel die met ons. Tippen kan via 0800-6070. Anoniem blijft u via M. op 0800-7000.

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=8e6Zr8av6_o

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening