Ga naar content
Mijn buurt: 
tilburg +5.0km
    Verander locatie

    Molotovcocktail - Gasthuisring - Tilburg

    Op maandag 27 maart 2024 wordt er een brandend voorwerp, een molotovcocktail, richting coffeeshop CAZA gegooid. Een paar seconden later ontploft het voorwerp. Twee personen rennen weg richting het Wilhelminapark. We hebben beelden van deze personen. Herkent u hen?

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    We hebben diverse beelden van twee personen die zich verdacht ophouden op de hoek Gasthuisring met de Burgemeester Brokxlaan. Een van deze personen gooit een brandend voorwerp richting de coffeeshop. Een paar seconden later ontploft het voorwerp. Er ontstaat geen brand of schade en er zijn geen gewonden. De twee personen rennen weg richting het Wilhelminapark. Het incident is er één in een reeks van vele incidenten bij de coffeeshop.

    Vragen

    De beelden van de twee personen zijn van veraf gemaakt. De beelden van de ene verdachte zijn van een stuk dichterbij. Ondanks dat de persoon iets op zijn hoofd draagt en voor zijn mond, toch kan het zijn dat er iemand is die een of beide twee personen herkent. Het nummer van de opsporingstiplijn is 0800-6070. Uiteraard kunt u ook bellen met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000, voor als u wel iets wilt delen, maar liever niet uw naam zegt.

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=GlB_65_JwAI

    Afbeeldingen

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening