Ga naar content
Mijn buurt: 
5701mh +5.0km
    Verander locatie

    Diefstal telefoons - meerdere locaties - Helmond

    Deze drie mannen worden verdacht van diefstal van dure telefoons uit twee telefoonwinkels in Helmond en Eindhoven. Wie zijn deze mannen? Heeft u meer informatie of weet u wie deze mannen zijn? Tip ons dan.

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Op zaterdag 2 maart 2024, omstreeks 14.28 uur, bezochten deze drie mannen een telefoonwinkel gelegen aan de Veestraat in Helmond. Twee van de mannen liepen daarbij rond in de winkel en hielden alles nauwlettend in de gaten, terwijl een andere man zich bezighield met het verwijderen van de beveiliging van een dure telefoon. Het was op dat moment druk in de winkel. Een alarm ging vervolgens af. De medewerker deactiveerde het alarm, maar wat de medewerker niet wist, was dat de telefoon al van de beveiliging verwijderd was. De telefoon lag nog los op de tafel. 

    Terwijl de mannen nog een rondje maken in de winkel, liep een van de mannen weer terug naar de tafel met daarop de dure telefoon. Niet veel later verdwijnt deze telefoon in de broekzak van de man. Daarop verlaten de drie mannen de winkel. 

    Op diezelfde dag hebben dezelfde mannen dezelfde werkwijze toegepast in een telefoonwinkel gelegen aan Winkelcentrum Woensel in Eindhoven. Daarbij is ook een dure telefoon weggenomen. 

    Wij vragen u om online uit te kijken naar deze telefoons, de Samsung Galaxy Z Fold 5 (zwart) of de Samsung Galaxy S24 Ultra (zwart). Ziet u dat deze telefoons online aangeboden worden? Ook dan mag u ons tippen.

    Graag vragen wij ook de aandacht van de winkeliers. Ziet u afwijkend gedrag in de winkel? Spreek dan de desbetreffende persoon aan. Vertrouwt u het niet? Maak dan een melding bij de politie.

    Weet u wie deze mannen zijn of heeft u meer informatie wat ons verder kan helpen met deze zaak? Meldt u zich dan bij ons. Melden kan via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

    Afbeeldingen

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening