Ga naar content
Mijn buurt: 
Helmond +5.0km
    Verander locatie

    Winkeldiefstal - Wederhof - Helmond

    Deze mannen worden verdacht van meerdere winkeldiefstallen bij dezelfde supermarkt. Wie weet waar wij deze mannen kunnen vinden?

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Update

    Een van de verdachten is herkend. Wij zijn nog op zoek naar de identiteit van de andere verdachte, die hier nog getoond wordt. Tip ons als u iets meer weet!

    Omschrijving

    Op vrijdag 1 maart 2024 bezochten beide mannen een supermarkt gelegen aan de Wederhof in Helmond. Een van hen wachtte bij de poortjes bij de ingang, terwijl de andere aan het winkelen was. Wanneer een van de mannen alles heeft, wordt hij opgewacht bij de ingang door de andere man. Deze man zorgt er vervolgens voor dat de poortjes opengaan. Daarna verlaten beide mannen de winkel zonder te betalen voor de boodschappen.

    Alsof dit niet genoeg was, komen beide mannen meerdere keren op verschillende dagen terug om vervolgens hetzelfde trucje uit te voeren. De buit is voornamelijk een aantal blikjes bier. Vanwege deze diefstallen bij dezelfde supermarkt, hebben wij het vermoeden dat deze mannen ook verblijven in de buurt van de Rijpelberg. 

    Wie weet wie deze mannen zijn en waar wij deze kunnen vinden? Heeft u meer informatie wat ons verder kan helpen met het onderzoek? Meldt u zich dan bij ons. U kunt uw tip doorgeven via het tipformulier op deze pagina. Tippen kan ook door te bellen naar de opsporingstiplijn via 0800-6070. Liever anoniem? Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

    Afbeeldingen

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening