Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
oosterhout +25.0km
  Verander locatie

  Woningoverval - Haagwinde - Vught

  Een bejaarde bewoner van een woning aan de Haagwinde in Vught is woensdagavond 17 april slachtoffer geworden van een brutale woningoverval. Hij raakte lichtgewond en de dader ging er met diverse waardevolle spullen vandoor. De politie doet onderzoek en is op zoek naar getuigen. Opvallend aan deze zaak is dat de dader zich voordeed als politieagent. Help ons mee deze dader(s) te vinden.

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  Nepagent
  Eerder op de avond werd de bewoner gebeld door een man die zei van de politie te zijn. De zogenaamde agent vertelde dat er een inbreker in de buurt actief was en dat de bewoner zijn waardevolle spullen aan de politie mee kon geven. Rond 23.00 uur kwam een onbekende man aan de deur, die duwde de bewoner tegen de grond en ging er vervolgens met een aantal waardevolle spullen vandoor. Het slachtoffer kwam ten val door de duw en raakte lichtgewond. De overvaller droeg geen herkenbare politiekleding.

  Onderzoek
  Nadat de politie was gealarmeerd, startten we meteen een onderzoek. Zo namen we een verklaring van het slachtoffer op en deden we buurtonderzoek.

  Getuigen gezocht
  Wij zijn op zoek naar mensen die mogelijk meer weten of meer hebben gezien van deze overval? Was je rond het tijdstip van de overval in de omgeving? Misschien heb je de man in kwestie zien rondhangen? Mogelijk heb je gezien dat deze man in of op een voertuig is gestapt? Alle informatie om deze overvaller te vinden is welkom.

  Deel je info (of evt. dash/ringdeur/camerbeelden) met de districtsrecherche in ‘s-Hertogenbosch via het landelijk politienummer 0900-8844. Tippen kan ook anoniem via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.
  Of maak gebruik van het tipformulier hieronder.

  Preventietips
  Wij benadrukken dat wij als politie nooit mensen telefonisch naar hun kostbaarheden vragen. Wij waarschuwen dan ook om op dit soort vragen niet in te gaan. Als er iemand met dit soort verhalen voor de deur staat bel dan direct 112! Lees ook ons nieuwsbericht voor meer specifieke preventietips tegen dit soort babbeltrucs.

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening