Ga naar content
Mijn buurt: 
Meeuwen +5.0km
    Verander locatie

    Poging overval - Midden Brabantweg - Waalwijk

    Een man gaat 21 oktober het tankstation aan de Midden Brabantweg in Waalwijk binnen en bedreigd de medewerkster. Hij zegt dat hij geld moet hebben en houdt zijn handen in zijn jaszak, waardoor het lijkt alsof hij een wapen heeft. De medewerkster reageert snel door de deur van de afgesloten kassaruimte dicht te doen. Dan geeft de overvaller het op en vertrekt. Wie is dit?

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Tegen negen uur ’s avonds staat deze man op het terrein van het tankstation. Hij draagt donkere kleding en staat met zijn handen in zijn zakken. Hij loopt wat over het terrein heen en weer, lijkt een beetje zenuwachtig op het juiste moment te wachten. Dan loopt hij het tankstation binnen en linea recta naar de kassa. Hij roept dat hij geld wil hebben, en snel. Hij houdt steeds zijn handen in zijn zakken, alsof hij een wapen bij zich heeft. De medewerkster schrikt, maar reageert ook snel door de deur van de kassaruimte dicht te doen. En daar staat hij dan de overvaller. Hij lijkt zich meteen te realiseren dat hij niet verder komt en gaat er weer vandoor.

    Buiten rent hij weg in de richting van de Professor Asserweg.  

    Vragen

    Het gaat om een blanke man van een jaar of 40. Hij is zo’n 1.85m, heeft een slank postuur en opvallend dunne armen. Op de dag van de overval had hij een donkere snor en baard. Hij droeg een zwarte jas met capuchon en een legergroene trainingsbroek met een witte streep.

    Getuigen zagen de man een stuk verderop in een geparkeerde auto stappen en zonder verlichting wegrijden in de richting van de KFC. We weten niet of hij alleen in die auto zat, of dat er ook nog iemand bij hem was. Als iemand hier meer over kan zeggen, of over het type auto, dan horen we dat natuurlijk graag.

    Krijgt u een vermoeden wie het zou kunnen zijn? Laat het dan weten!

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=yq7Ae_663x4

    Afbeeldingen

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening