Ga naar content
Mijn buurt: 
6629AS Appeltern +10.0km
    Verander locatie

    Brandstichting – Kerkstraat – Geffen

    We zijn op zoek naar deze twee verdachten. Op 8 januari 2024 wordt er brandgesticht bij een cafe in Geffen. Er vielen gelukkig geen gewonden, maar het cafe raakte aan de voorgevel beschadigd. Help mee en tip als je weet wie dit zijn. Herken je jezelf, meld je dan bij de politie!

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Op 8 januari ontstaat er om 23.10 uur een brand bij een cafe aan de Kerkstraat in Geffen. Op de beelden van het cafe zien we deze twee personen vlak voor de brand en steekvlam naar het cafe lopen. Na het ontstaan van de brand zien we ze wegrennen.  Wie is dit tweetal? 

    Herken jij de verdachten op de beelden, wellicht in combinatie met de kleding die ze droegen? Neem dan contact op via de opsporingstiplijn 0800-6070 of bel anoniem naar 0800-7000. Je kunt hier ook het online tipformulier invullen.

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=Cmd-mxLLiVA

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=arPN3brjqaI

    Afbeeldingen

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening