Ga naar content
Mijn buurt: 
Eindhoven, Nederland +25.0km
    Verander locatie

    Diefstal pijnstillers - Grotestraat - Drunen

    De politie is op zoek naar twee mannen die op maandagmiddag 15 januari voor enkele honderden euro’s aan pijnstillers stalen uit een Kruidvat filiaal aan de Grotestraat in Drunen. Wie is dit tweetal, dat duidelijk herkenbaar op de beelden staat?

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    De mannen komen die middag rond half vier de winkel binnen. Ze stellen met behulp van Google translate vragen aan het personeel en kijken rond. Uiteindelijk stopt één van de mannen voor meer dan 400 euro aan pijnstillers onder en in zijn jas, waarmee hij de winkel weer verlaat. Zijn maat volgt in zijn kielzog en was duidelijk betrokken bij de diefstal. Op de bewakingsbeelden is te zien dat ze samenwerkten, ze waren steeds in elkaars buurt.

    Het gaat om een licht getinte man met een okergele muts. Hij droeg een beige/groene jas en een blauwe spijkerbroek met gaten op beide knieën. Deze man heeft opvallende tatoeages op de bovenkant van zijn handen Hij droeg opvallende zwarte sportschoenen met rode neus en opvallende witte vlakken vanaf de zool omhoog richting de wreef. De andere verdachte is een lange licht, getinte man met een lichte spijkerbroek en een jas met capuchon. Het betreft een lichte jas met een donker bovenstuk. Daaronder draagt hij een donkere hoodie. Hij loopt op grijs met zwarte sportschoenen

    Heeft u een vermoeden wie deze mannen zijn? Of herkent u één van de twee? Weet u waar we ze kunnen vinden? Heeft u misschien ergens veel pijnstillers te koop gezien? Neem dan contact op met de recherche via het landelijk politienummer 0900-8844 of de Opsporingstiplijn, 0800-6070. Gegarandeerd anoniem tippen kan via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000. U kunt ook het tipformulier invullen.

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=dOeVVWRL-10

    Afbeeldingen

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening