Ga naar content
Mijn buurt: 
Gemeente Helmond +2.0km
    Verander locatie

    Diefstal portemonnee - 2e Haagstraat - Helmond

    Een 83-jarige mevrouw is slachtoffer geworden van diefstal. We hebben beelden waarop te zien is dat de man op de foto haar portemonnee uit haar tas pakt. Dat gebeurde op zondag 10 december bij de Jumbo in Helmond. Wie herkent de dief?

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    De 83-jarige mevrouw was boodschappen aan het doen bij de Jumbo supermarkt op de 2e Haagstraat in Helmond. Terwijl ze op de groente- en fruitafdeling naar producten in het schap kijkt, zien we op de bewakingsbeelden dat een man de portemonnee uit haar tas steelt. De tas stond op het moment van de diefstal in het winkelmandje aan haar arm.

    Weet u wie de man op de beelden is of heeft u andere informatie die ons verder kan helpen bij het oplossen van deze zaak? Neem dan contact met ons op via 0800-6070. Liever anoniem? Dat kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Tippen kan ook via het tipformulier op deze pagina.

    Vragen

    Wie herkent deze persoon?

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=cFUSgpAtraw

    Afbeeldingen

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening